
YES its champagne from a big birch trea made in the north of Sweden. So cool and so good taste like the woods but champagne.
The story of this sap champagne is inetresting too: the recepy of this champagne is from the 17 hundred. The sap in the trea is only avalible after the snow has melt away and only in a short period of time. When trea is blooming the sap is gone. On the picture you can see the Sap champagne-guy taking the sap out from the trea.
I have taste it before and I must say it is champagne with a earthy, nature after taste.
Love C
En vän till en vän hade långt gången cancer. Han bestämde sig för att överleva och förutom att arbeta med sitt sätt att tänka och leva, så drack han massor med björksav varje dag. Tumörerna försvann och läkarna kliade sig i huvudet, oförstående till hur det hade gått till.
ReplyDeleteJag är så förundrad över detta att jag starkt funderar på att köpa mig ett kylskåp speciellt för all björksav jag ska samla i vår!
Kram på dig gumsan, hoppas du har det bäst!